Saksespær til anderledes byggeri med en større rumhøjde

Fremstilling af saksespær

For et anderledes og spændende byggeri, hvor tagrummet ikke skal udnyttes, men hvor man ønsker en større rumhøjde, kan man vælge saksespær. Hos Ringsted Spærfabrik A/S fremstiller vi blandt andet saksespær til både private gør det selv-folk og håndværkere i Ringsted, Køge, Nordsjælland og omegn samt på resten af Sjælland.

Når du vælger os som din leverandør, så kan du altid forvente at modtage saksespær til dit byggeri i højeste kvalitet og til en skarp pris. Samtidig lægger vi stor vægt på at levere en god service.

Vælg mellem flere forskellige spærtyper

Man kan udføre dette spær med et utal af kombinationer vedrørende taghældning/lofthældning. Forskellen på et saksespær i forhold til gitterspær er, at spærfoden er skrå. Den udvendige taghældning kan være fra 20° – 45°, og den indvendige lofthældning skal være min. 10°-15° mindre end taghældningen.

Lofthældning kan, afhængigt af taghældningen, så være fra ca. 5° – 35°. Spændvidderne kan være fra ca. 3 – 17 m afhængigt af hældning og tagbeklædning.

Saksespær type S2​

Ved store saksespær er det nødvendigt at dele spærene af hensyn transporten. Ved samling af spær, der er leveret transportdelt, skal der samles 1 spær, som herefter anvendes som skabelon. Øvrige spær SKAL samles ovenpå skabelon for at få ens geometri.

sakse

Valme til din saksespærkonstruktion

Denne konstruktion kan også afvalmes – kan eventuelt ses under gitterspær.

Kehlpartier ved vinkelhus

Ved vinkelhus fremstiller vi kehlpartier, der gør det let at bygge tagfladerne sammen.

Den type kehlpartier vi fremstiller ved saksespær er typen uden kehlplanker, hvor foden på kehlspæret er skåret i smig efter spæret på det underliggende tag.

Kontakt os og få beregnet en pris

Vi tilbyder saksespær i høj kvalitet til gode priser. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores konstruktioner eller for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop de saksespær, som du skal bruge til dit byggeri.

Kontakt os

Ringsted Spærfabrik A/S

+45 57 61 23 30

post@ringstedspaer.dk

Balstrupvej 107B

4100 Ringsted

CVR-nr.: 27324363

åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00-16.30

Fredag: 07.00 - 15.30

Spørgsmål vedr. kørsel fra kl. 06.30

Der tages forbehold for evt. ændringer.